T. 0495
526073

FESTINA

Time To Live

Altijd bij de tijd
FERRUM By Rolf

FESTINA By Rolf

Al in 1902 is Festina opgericht in La Chaux-de-Fonds in Zwitserland. Festina is dus van oorsprong een Zwitsers horlogemerk. In 1984 kwam Festina echter in handen van een Spaanse ondernemer, namelijk Miguel Rodriguez. Als oprichter van het horlogemerk Lotus in 1981 had hij zijn sporen in de horlogebranche al verdiend en onder zijn leiding is Festina uitgegroeid tot een wereldmerk waarbij innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Tour de France en Giro D'italia

Horlogemerk Festina is het meest bekend door hun sponsoring van de Tour de France en Giro D'italia. De jaarlijkse speciale Tour horloges zijn dan ook een van de speerpunten in de collectie.

FESTINA Watches since 1902
TIME TO LIVE

DE FESTINA COLLECTIE IS ER VOOR DE VROUW EN MAN

De collectie Festina horloges bestaat voornamelijk uit herenhorloges. Maar dat wil niet zeggen dat er geen Festina horloges voor dames in de collectie zijn opgenomen. Terwijl de herenhorloges stoer en robuust zijn en de uurwerken zijn voorzien van chronometers zijn de dameshorloges sexy, stoer en vrouwelijk. Het edelmetaal voor de Festina horloges is voor de dameshorloges niet alleen zilverkleurig, maar ook roze, goud en in duotonen. En ook de uurwerken zijn voorzien van chronometers, want vrouwelijk en sportief kan best moeiteloos hand in hand gaan.

FERRUM By Rolf
100% FESTINA Dealer

FESTINA CHRONO BIKE

De Festina Chronobike horloges zijn een reeks binnen de horlogecollectie van Festina dat elk jaar met zichzelf de strijd aangaat. Nog beter, nog innovatiever en nog meer vooruitgang, dat is waar de Chronobike horloges voor staan. Deze collectie horloges werd altijd voor de Tour de France, waar Festina de Official Timekeeper van was, gelanceerd. De Chronobike Festina horloge collectie bestaat uit een collectie horloges met een zeer sportieve look waarmee u uw sportprestaties nauwkeurig kan meten.
Image

HORLOGES By Rolf

---

Experience onze Service
FERRUM By Rolf

Sieraden By Rolf

Met een ruim aanbod van diverse merken sieraden vind je bij ons altijd wel een passend sieraad.

HORLOGES BY ROLF

Altijd een uitgebreide horloge collectie, voor Dames, Heren en Kids. 

Reparatie By Rolf

Horloge of sieraad stuk? Laat ons het vakkundig herstellen of repareren.

FERRUM By Rolf

0495 - 526 073
Maasstraat 5 A
Weert

Bezoek ook eens;
www.ferrumonline.nl

OPENINGSTIJDEN

Di - Za 10.00 tot 17.00 u
Do koopavond tot 20.00 u
Maandag gesloten
Zondag * koopzondag

Facebook
2024 - FERRUM By Rolf

FERRUM By Rolf

0495 - 526 073
Maasstraat 5 A
Weert

OPENINGSTIJDEN

Di - Vr 10.00 tot 18.00 u
Za 10.00 tot 17.00 u
Do koopavond tot 21.00 u
Maandag gesloten
Zondag * koopzondag

Facebook